Οι πανηγυρισμοί της Mercedes για το 5ο σερί Νταμπλ στη F1!

To απόλυτο σε οδηγούς και κατασκευαστές έκανε φέτος η Mercedes στην Φόρμουλα 1 και το γιόρτασε δεόντος με ειδικές εκδηλώσεις στο Brixworth και το Brackley. Ο Τότο Βολφ, ο Λιούις Χάμιλτον και ο Βάλτερι Μπότας, επισκέφθηκαν για πρώτη φορά το εργοστάσιο στο Brixworth για να γιορτάσουν το πέμπτο συνεχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1, με την ομάδα που σχεδίασε και δημιούργησε τη φετινή μονάδα ισχύος, την Mercedes-AMG F1 M09 EQ Power +.

Τόσο στο Brixworth, όσο και στο Brackley, η ομάδα ετοίμασε ειδικό αφιέρωμα στον Νίκι Λάουντα, τον μεγάλο απόντα που αναρρώνει έπειτα από τη μεγάλη περιπέτεια υγείας που έχει, μετά τη μεταμόσχευση πνεύμονα. Ολοι φόρεσαν τα κόκκινα καπέλα που φορά ο Λάουντα στους αγώνες και τα ανέμιζαν σε ένδειξη σεβασμό στον άλλοτε σπουδαίο παγκόσμιο πρωταθλητή, που κρύβεται πίσω από την επιτυχία της Mercedes στην F1.

Τόσο η Mercedes-AMG Petronas Motorsport, όσο και ο Λιούις Χάμιλτον, θα στεφθούν επισήμως παγκόσμιοι πρωταθλητές στο Gala Prize-Giving, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, στις 7 Δεκεμβρίου.

 

Κοινοποίηση Δημοσίευσης:
error

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by Live Score & Live Score App