Να τελειώνει το “παραμύθι”!

Καλημέρα αδέλφια! Ένα εκπληκτικό Βέλγιο στο πρώτο μέρος  έστειλε σπίτι της την σελεσάο με έναν πρόωρο αποκλεισμό! Οι εκπλήξεις λοιπόν διαδέχονται η μία την άλλη σ’ ένα συναρπαστικό τουρνουά που δεν ξέρουμε τι άλλο μας περιμένει. Στο έτερο ζευγάρι η Γαλλία πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ουρουγουάης και μαζί με το Βέλγιο συνθέτουν ένα πολύ δυνατό ζευγάρι. Για σήμερα θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση της Ρωσίας με την Κροατία!

ΡΩΣΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ: Oι Ρώσοι έκαναν την μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας τους “φούριας ρόχας” απ΄την συνέχεια της διοργάνωσης παρ’ ότι βρέθηκαν να χάνουν έδειξαν “χαρακτήρα” και πήγαν το ματς στα πέναλντι! Απ’ την εποχή της ΕΣΣΔ έιχε να περάσει σε φάση νοκ αόυτ και τα κατάφερε. Πολύ δυνατή ομάδα που βρίσκει αρκετές λύσεις απ’ τα στημένα, ενώ υπάρχει και μεγάλη δίψα απ’ το κοινό που θέλει μια μεγάλη διάκριση.

Η Κροατία παρουσίασε κακό πρόσωπο-σε σχέση με τους ομίλους- και τα βρήκε “σκούρα” απέναντι στην Δανία. Είχε μεγάλη ευκαιρία να “καθαρίσει’ το ματς πριν πάει στην παράταση αλλά ο Σμάιχελ έπιασε το πέναλντι του Μόντριτς! Απ’ το 1998 είχε να περάσει σε φάση νοκ αουτ μετρώντας τρείς σερί αποκλεισμούς! Νομίζω η ταμπέλα του φαβορί της δυσκολεύει το παιχνίδι και φάνηκε στην αναμέτρηση με την Δανία!

Θεωρώ πως η Ρώσοι έκαναν την υπέρβαση τους και έφτασαν στο αγωνιστικό τους “ταβάνι”! Οι Κροάτες είναι πολύ ανώτερο σύνολο με εξαιρετικές μονάδες και περιμένω σήμερα να βγάλουν αντίδραση για την κακή εμφάνιση κόντρα στην Δανία! Διπλό λοιπόν (2.25) και πρόκριση Κροατίας(1.60).

ΥΓ: Για την αναμέτρηση της Σουηδίας με την Αγγλία με πρόκριση των “λιονταριών” σήμερα πιάνουμε και το ειδικό μας στοίχημα!

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

ΡΩΣΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ: 2(2.25)

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΡΟΑΤΙΑ(1.60)

Κοινοποίηση Δημοσίευσης:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App