Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρείς και… it’s coming home!

Καλημέρα αδέλφια! Η Γαλλία τα κατάφερε απέναντι στο Βέλγιο και ένα τέρμα της ήταν αρκετό για την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό της Κυριακής! Σήμερα θα μάθουμε και την αντίπαλο της με μια εκ των Κροατία και Αγγλία να δίνουν τον υπέρ πάντων αγών! Πάμε να αναλύσουμε τον δεύτερο ημιτελικό!

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ: Οι Κροάτες δείχνουν ανίκητοι στην διαδικασία των πέναλντι και πήραν μια ακόμα πρόκριση εις βάρος της Ρωσίας αυτή τη φορά. Περιμένω να τους βγεί η κούραση ύστερα από δύο συνεχόμενες παρατάσεις, ενώ η ομάδα έχει χάσει και την φρεσκάδα που έβγαζε στην φάση των ομίλων. Το σίγουρο είναι οτι θα δώσουν το 100% των δυνάμεων τους και παρά τα προβλήματα τραυματισμών θα

Οι Άγγλοι ζουν το όνειρο τους! Για πρώτη φορά μετά το 1990 βρίσκονται σε ημιτελική φάση και όλοι στο νησί ζουν και αναπνέουν για την σημερινή αναμέτρηση. Το εμπόδιο της Σουηδίας δεν γινόταν να δυσκολέψει τους παίκτες του Σάουθγκειτ και όλοι προετοιμάζονται για την δύσκολη  αναμέτρηση με την σαφώς ποιοτικότερη Κροατία.

Εκτίμηση μου είναι πως η νεανικότητα και η φρεσκάδα των Άγγλων θα επικρατήσει της ποιότητας αλλά και της κόπωσης των Κροατών! Βρίσκω αξία και στην καθαρή νίκη των “λιονταριών” (2.40) αλλά και στην πρόκριση(1.60) για όποιον φοβάται τυχόν το ενδεχόμενο παράτασης και πέναλντι!

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ:2(2.40)

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΓΓΛΙΑΣ(1.60)

Κοινοποίηση Δημοσίευσης:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App