Παρηγοριά στον…άρρωστο!

Καλημέρα αδέλφια! Ημέρα μικρού τελικού η σημερινή και βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την ανάδειξη του νέου Παγκόσμιου πρωταθλητή. Βέλγιο-Αγγλία λοιπόν για σήμερα και πάμε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε.

ΒΕΛΓΙΟ-ΑΓΓΛΙΑ: Η καλύτερη φουρνιά Βέλγων ποδοσφαιριστών δεν θα καταφέρει να διεκδικήσει το “άγιο δισκοπότηρο” του ποδοσφαίρου καθώς η Γαλλία της στέρησε την συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό! Οι κόκκινοι διάβολοι παρουσιάστηκαν νωθροί απέναντι στους τρικολόρ και το τέρμα που δέχθηκαν ήταν αρκετό για να τους στείλει σπίτι τους!

Οι Άγγλοι έφτασαν στην πηγή αλλά για ακόμα μια φορά δεν… Πάντως στο νησί είναι όλοι ευχαριστημένοι με τα παιδιά του Σαουθγκέιτ και ο αγγλικός τύπος που άλλες φορές “ξέσκιζε” τους διεθνείς τώρα μίλησε με κολακευτικά λόγια για την παρουσία τους στα γήπεδα της Ρωσίας. Το γεγονός ότι δεν διέθετε εμπειρία σε τέτοια ματς της στέρησε την συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό καθώς όσο περνούσε η ώρα οι Κροάτες φαίνονταν πιο απειλητικοί!

Ο λιγότερο ξενερωμένος λοιπόν θα κατακτήσει την τρίτη θέση της… παρηγοριάς και σε λίγη ώρα θα ξέρουμε! Δεν θα μπλέξω σε σημεία και θα αρκεστώ στο combo over 2.5+ G/G(1.80) με την ελπίδα να δούμε ένα ωραίο ματσάκι χωρίς σκοπιμότητες!

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

ΒΕΛΓΙΟ-ΑΓΓΛΙΑ: OVER2.5+G/G(1.80)

Κοινοποίηση Δημοσίευσης:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by Live Score & Live Score App