Ντεμάρ Ντερόζαν : “Με ξεπούλησαν για το τίποτα”!

Ο Ντεμάρ Ντερόζαν δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι Τορόντο Ράπτος των συμπεριέλαβαν στα ανταλλάγματα για τον Καγουάι Λέοναρντ των Σαν Αντόνιο Σπέρς.

Ο 28χρονος σούτινγκ γκαρντ, των σπιρουνιών πλέον, ισχυρίζεται ότι από την ομάδα του Τορόντο κατά τη διάρκεια του summer league του υποσχέθηκε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ανταλλαγής του. Τα πράγματα όμως πήραν άλλη τροπή μετά τη συμφωνία Σπερς-Ράπτορς κι αυτό έχει δυσαρεστήσει ιδιαίτερα τον Ντερόζαν.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αμερική, ο Ντερόζαν συνομίλησε για αρκετές ώρες με τον Κάιλ Λάουρι πριν ολοκληρωθεί η ανταλλαγή. Οι δυο τους είναι ο κύριος λόγος που το Τορόντο πρωταγωνιστεί στην Ανατολική Περιφέρεια τα τελευταία χρόνια.

Ο Ντεμάρ Ντερόζαν τα έχει με τον General Manager της ομάδας, Μασάι Ουτζίρι. Σε ποστάρισμα στο Instagram ο Ντερόζαν αναφέρθηκε σε προδοσία και ξεπούλημα. Πιο συγκεκριμένα έγραψε :

«Μου είπαν ένα πράγμα και έγινε κάτι άλλο. Δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη σ’ αυτό το παιχνίδι. Σε ξεπουλάνε για σχεδόν τίποτα ως αντάλλαγμα».

 

Κοινοποίηση Δημοσίευσης:
error

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by Live Score & Live Score App