Οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις!

Καλημέρα αδέλφια! Καλές διακοπές σε όσους συνεχίζουν το καλοκαίρι τους και καλή στοιχηματική σεζόν σε όλους εύχομαι! Ύστερα από μια παύση ενός μήνα η στήλη επανέρχεται, με τι άλλο την πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ. Για σήμερα λοιπόν επέλεξα να αναλύσω την αναμέτρηση της Σαουθάμπτον με την Μπέρνλι!

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΜΠΕΡΝΛΙ: Οι «άγιοι» φαίνεται περισσότερο να αποδυναμώθηκαν στο μεταγραφικό παζάρι παρά να ενισχύθηκαν. Ο Μαρκ Χιουζ πιστώνεται την παραμονή της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ και για φέτος ποντάρει πολλά στο ανασταλτικό κομμάτι καθώς οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας αυτό μαρτυρούν.

Η Μπέρνλι μετά από μια εξαιρετική περσινή σεζόν που πήρε και ευρωπαϊκό εισιτήριο,φέτος έχει στόχο να κρατήσει δυο καρπούζια κάτω απ την ίδια μασχάλη! Την Πέμπτη έπαιζε με την Μπασάκσεχιρ για το Europa και έφερε 0-0 με τον επαναληπτικό να είναι προγραμματισμένος γι αυτη την εβδομάδα.

Είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη αναμέτρηση όπως  όλες σχεδόν οι αναμετρήσεις πρεμιέρας.  Θεωρώ ότι η Μπλερνλι λόγο και της συμμετοχής της στο Γιουρόπα-έχει παίξει τρία επίσημα παιχνίδια- είναι σίγουρα πιο έτοιμη για ματς πρώτης αγωνιστικής. Δεν υποτιμώ τους άγιους αλλά θεωρώ πως η καλύτερη επιλογη είναι η «κόντρα» της Σαουθάμπτον και το Χ2(2.00) της Μπέρνλι!

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΜΠΕΡΝΛΙ:Χ2(2.00)

Κοινοποίηση Δημοσίευσης:
error

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by Live Score & Live Score App