Θέλει να “γεράσει” στα γήπεδα ο Μονρεάλ!

Μπορεί το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Νάτσο Μονρεάλ δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο 32χρονος οπισθοφύλακας,ο οποίος είναι κάτοικος Λονδίνου από το 2013, σε συνέντευξή του ανέφερε πως θέλει να παραμείνει στους «κανονιέρηδες», ενώ δήλωσε πως δεν σκοπεύει να αποσυρθεί σύντομα από την ενεργό δράση.

«Αυτή τη στιγμή, μιλάμε με τον σύλλογο για την ανανέωση του συμβολαίου. Το έχω πει πολλές φορές, πως είμαι πραγματικά χαρούμενος που αγωνίζομαι στην Άρσεναλ. Ήρθα πριν έξι χρόνια στην ομάδα και έχω αποκτήσει μια πολύ καλή σχέση μαζί τους» τόνισε ο Ισπανός άσος.

«Σκοπεύω να αγωνίζομαι μέχρι το σώμα μου να μου πει “Νάτσο λυπάμαι, αλλά έφτασες στο τέλος’”. Νομίζω πάντως πως αργεί ακόμα αυτή η στιγμή. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί με το σώμα σου. Μερικές φορές, μπορεί να έχεις κάποιους τραυματισμούς και να μην μπορείς να αποδώσεις το εκατό τις εκατό. Αλλά αυτή την στιγμή νιώθω καλά, για αυτό δεν σκέφτομαι ακόμα την αποχώρησή μου από τα γήπεδα» κατέληξε.

Κοινοποίηση Δημοσίευσης:
error

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by Live Score & Live Score App